Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia a arestat un bărbat, după ce a introdus pe piaţă 22 de bancnote de 50 de euro false

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat a fost arestat preventivă, joi, pentru punere în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune, fiind suspectat că ar fi introdus pe piaţă mai multe bancnote de 50 de euro false, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, procurorul Nicoleta Arpinte.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul respectiv ar fi cumpărat două telefoane mobile utilizând 22 de bancnote de 50 de euro falsificate. Mandatul de arestare preventivă a fost emis de magistraţii Judecătoriei Botoşani, la propunerea procurorilor, care au preluat, miercuri, o anchetă începută de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

În acest dosar, procurorii Biroului Teritorial Botoşani al DIICOT au efectuat, miercuri, trei percheziţii domiciliare cu suspiciunea de constituire a unei grupări infracţionale organizate specializată în falsificare de monedă. Ulterior, pentru că nu s-a putut dovedi relaţiile dintre persoanele anchetate, dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.