Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a DESCINS în cluburile de fițe de pe litoral: AMENZI de zeci de mii de lei pentru încălcarea stării de alertă

airnightclub.net
night club noapte

Poliția a descins în cluburile de pe litoral pentru a verifica dacă oamenii respectă sau nu normele impuse în pandemie.

Mai multe cluburi de pe litoral au fost amendate de poliţiştii constănţeni sâmbătă seară pentru că nu respectau regulile de distanţare fizică, valoarea amenzilor fiind de peste 60.000 de lei, conform News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că peste 360 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai altor instituţii de control au acţionat, noaptea trecută, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii şi limitării infectarii cu virusul Covid-19, în principalele zone aglomerate din judeţul Constanţa.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

Cu acest prilej, poliţiştii au identificat şase societăţi comerciale care nu au respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor cauzate de pandemie şi au dat opt amenzi în valoare totală de 61.000 de lei.

“În staţiunea Mamaia, poliţiştii au identificat trei societăţi comerciale care nu au luat măsurile necesare în vederea respectării normelor de protecţie sanitară şi nu au asigurat ca normele de distanţare fizică să fie aplicate în mod eficient, pentru a se evita, pe cât posibil, interacţiunea fizică cu şi între clienţi”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Este vorba despre trei cluburi care au fost amendate cu câte 5.000 de lei fiecare. Ulterior, pentru că nu s-au conformat legislaţiei şi recomandărilor poliţiştilor, două din cele trei cluburi au mai fost sancţionate cu câte 10.000 de lei fiecare.

De asemenea, în staţiunea Costineşti, poliţiştii au descoperit că în două cluburi nu erau respectate normele de distanţare fizică şi nu era evitată interacţiunea cu şi între clienţi. Unul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar celălalt cu 6.000 de lei.

Tot din acelaşi motiv o terasă din Vama Veche a fost amendată cu 10.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.