Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a FĂCUT PRĂPĂD în doar o zi: Amenzi de peste 3.000.000 de lei și peste 110 infractori prinși în flagrant

www.sokant.ro
politia nu treceti

Poliţiştii au depistat 16 urmăriţi şi au prins în flagrant delict peste 110 persoane, în urma a 165 de acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

"Ieri, 8 ianuarie, poliţiştii au organizat 165 de acţiuni, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi au intervenit la 2.277 de sesizări. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.227 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.057.002 lei, iar ca măsuri complementare au confiscat bunuri de peste 50.145 de lei", informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis joi AGERPRES.

 

Citește și: SURSE Gheorghe Dincă pregătește BOMBA pentru audierile DIICOT: pe cine va da vina pentru moartea Luizei Melencu

 

În trafic, pentru nereguli rutiere, au fost reţinute 579 de permise de conducere.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au constatat, în ultimele 24 de ore, 745 de infracţiuni şi au surprins în flagrant delict 115 persoane. De asemenea, au depistat 16 urmăriţi naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 44 de măsuri preventive.

"Totodată, poliţiştii rutieri au constatat 98 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În cazul a 579 de conducători auto a fost reţinut permisul de conducere, pentru abaterile constatate, fiind retrase şi 121 de certificate de înmatriculare", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.