Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția a INTRAT în ALERTĂ: un bărbat DROGAT a furat o mașină și a sunat 112 să anunțe că e o BOMBĂ la o bancă

Un bistrițean de 38 de ani, drogat, a furat o mașină și un telefon, apoi a sunat la 112 și a alertat autoritățile că e bombă la reprezentanța unei bănci din Bistrița și urmează să explodeze.

Faptele au avut loc miercuri, iar bărbatul de 38 de ani a fost prins după câteva ore de la apelul la 112, când a anunțat că e o bombă într-o bancă și urmează să explodeze. Tot personalul și clienții băncii au fost evacuați, conform Mediafax.

 

În urma unei percheziții la domiciliul suspectului, acesta a devenit agitat și a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Bistrițeanul de 38 de ani a fost dus la spital, unde a rămas internat.

Tot în cadrul cercetărilor, a reieșit faptul că bărbatul ar fi sustras, în aceeași zi, un telefon mobil dintr-un magazin din Bistrița. De asemenea, este bănuit că i-ar fi luat unui cunoscut mașina, pe care ar fi condus-o prin Bistrița.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.