Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia britanică a confiscat 250 kg de cocaină de pe un iaht în largul Ţării Galilor

droguri

Poliţia britanică a confiscat 250 kg de cocaină de pe un iaht care se îndrepta spre ţărmul Ţării Galilor, venind din America de Sud, au informat autorităţile, precizând că este vorba despre una din cele mai mari capturi din ultimul timp, transmite dpa potrivit Agerpres.

Poliţiştii de frontieră au descins la bordul iahtului Sy Atrevido la circa un km în largul Ţării Galilor, a informat miercuri Agenţia Naţională de combatere a criminalităţii (NCA).

'Poliţiştii au descoperit numeroase pachete ce conţineau un praf alb, care erau distribuite în tot vasul', a indicat NCA, precizând că substanţa găsită era cocaină.

Peste 250 kg de droguri, cu o valoare potenţială de 20 milioane de lire (24,5 milioane de dolari) pe piaţa neagră, fuseseră recuperate până miercuri după-amiaza, dar anchetatorii cred că la bord se mai aflau alte 500 kg.

Doi bărbaţi au fost arestaţi la bordul ambarcaţiunii şi au rămas în custodia poliţiei pentru a fi interogaţi, în timp ce alte patru arestări au fost operate la Liverpool şi Loughborough în legătură cu acelaşi caz.

'Aceasta este o captură substanţială de cocaină, care ar fi generat profituri ilegale de zeci de milioane de lire', a declarat Craig Naylor, director adjunct al NCA

Drogurile urmau să fie vândute pe străzile din Marea Britanie, a precizat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.