Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Capitalei confirmă: Bărbat amendat pentru îndemn la vot după încheierea campaniei electorală

Poliţia Capitalei confirmă faptul că a fost aplicată o amendă contravenţională unei persoane care a îndemnat la vot după finalizarea campaniei electorale. Amenda a venit ca urmare a unei sesizări, iar legea nu prevede posibilitatea aplicării unui avertisment.

"La data de 05.12.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a postat pe o pagină, într-o rețea de socializare, un mesaj cu conținut electoral, cu recomandarea de a fi votată o anumită formațiune politică.

Persoana a fost identificată și a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente (art. 98, lit. t)", a transmis Poliţia Capitalei, la solicitarea STIRIPESURSE.RO.

Un bucureştean pe nume Andrei Boceanu susţine că s-a trezit cu poliţia la uşă, sâmbătă seara, şi a fost amendat pentru că a îndemnat pe Facebook la un vot împotriva guvernului. Detalii AICI!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.