Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Capitalei, despre agentul bătăuș: Desfășoară activități care nu implică relaționarea cu comunitatea

bataie politist

Urmare informării din luna aprilie, cu privire la situația înregistrată în noaptea de 7/8, la modul în care a acționat polițistul, Poliția Capitalei face duminică următoarea precizare, după ce bugetul.ro a publicat o știre în care scrie că „în cadrul anchetei polițistul de la Secția 9 din Capitală a recunoscut abuzul pe care l-a comis”.

„La acel moment, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări, prin structura de control intern, verificări ce au fost transmise Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Cercetările au fost continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă, dosarul fiind trimis instanței, care se va pronunța. Polițistul este pus la dispoziția unității și desfășoară activități care nu implică relaționarea cu comunitatea”.

La începutul stării de urgență au apărut imagini cu un polițist bătând un bărbat pe stradă. Poliția Capitalei a reacționat și a anunțat că a fost o acțiune de sancționare a doi bărbați care nu s-au lăsat legitimați, conform ordonanțelor militare, iar polițistul violent este cercetat de structurile de control intern.

În imaginile filmate de la un balcon se vede cum un polițist purtând mască medicală lovește violent un bărbat în pulovăr roșu. La un moment dat, apare un alt polițist, care îl oprește pe colegul său violent. Acesta din urmă, însă, strigă la un alt bărbat aflat câțiva metri mai încolo, care o ia la fugă. Polițistul aleargă după el, traversează strada, apare și o mașină de poliție cu girofarul aprins și îl prind pe cel de-al doilea bărbat, pe care îl întreabă „care este urgența după ora 10 noaptea”.

Citește și: VIDEO - Ministru PNL și alți 100 de liberali, prinși fără măști de protecție la o ședință de partid (presa locală) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.