Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția din Brașov a întocmit încă un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de izolare și carantină

Un nou dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor a fost întocmit duminică de poliţiştii braşoveni în cadrul controalelor privind respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă, când peste 3.400 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, informează Agerpres.

Conform unui comunicat la IPJ Braşov, remis luni AGERPRES, poliţiştii, împreună cu jandarmii braşoveni, au verificat aproximativ 100 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă şi 20 operatori economici cu privire la organizarea programului de muncă.

Totodată, reprezentanţii IPJ Braşov, alături de poliţiştii locali, au legitimat peste 2.700 de persoane, au verificat 123 de mijloace de transport persoane şi peste 200 de autovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 231 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 197 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi 34 pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, valoarea totală a acestora fiind de aproape 80.000 lei.

Citește și: Vasile Dâncu, SURPRINS de rezultatele alegerilor: 'Este o surpriză! La început nu am știut ce se întâmplă'

De asemenea, reprezentanţii IJJ Braşov au legitimat 49 de persoane şi au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.900 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.