Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția din Craiova NU a reușit să găsească toți membrii clanurilor care s-au BĂTUT în stradă: un interlop s-a PREDAT de bună voie

axanews.ro
amenzi amenda politia

Nouă oameni au fost reținuți după bataia clanurilor țigănești din Craiova.  Sâmbătă, în amiaza mare, grupările s-au răfuit. Nu era nici prima dată, nu avea să fie nici ultima, căci duminică noaptea conflictele au scaladat iar. Duminică, IPGR a anunțat nouă rețineri în scandalul de la Craiova, însă a uitat să menționeze că nu toți cei implicați au fost prinși. Unul dintre bărbații căutați de Poliție în cazul bătăii de sâmbătă, din cartierul Craiovița Nouă, din Craiova, s-a predat la parchet. În continuare, oamenii legii sunt în căutarea a trei indivizi care au participat la altercația stradală, transmite IPJ Dolj.

Citește și: Ipoteză INCENDIARĂ: Somonul, considerat cauza EXPLOZIEI cazurilor de infectări cu coronavirus în Beijing

„În cursul zilei de ieri (duminică - n.red.) la sediul unității de parchet s-a prezentat unul dintre cei patru bărbați căutați de polițiști, care ar fi fost implicat în altercația ce a avut loc la data de 13 iunie (sâmbătă - n.red.), în cartierul Craiovița Nouă, din Craiova”, conform unui comunicat al Poliției Dolj, scrie Mediafax.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus măsură controlului judiciar față de șapte persoane, iar față de șase bărbați a propus instanței de judecată măsură arestării preventive pentru 30 de zile, trei dintre aceștia fiind căutați în continuare de polițiști.

„Astfel, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de un bărbat de 39 de ani, din Craiova, totodată fiind dispusă disjungerea soluționării propunerii de arestare preventivă în lipsa față de cei 3 bărbați care se sustrag cercetărilor”, potrivit sursei citate.

Un număr de 14 persoane s-au bătut, sâmbătă după amiază, pe o stradă din Craiova, în ceea ce a fost o reglare de conturi între două grupuri rivale. Bătăuşii au folosit bâte şi cuţite. Membrii grupărilor rivale au spart geamurile a patru maşini şi s-au rănit reciproc.

Scandalul a pornit după ce cinci dintre membrii unuia dintre grupuri au fost puşi sub control judiciar, în urmă cu două săptămâni, după ce au fost implicaţi într-un alt conflict în trafic. I-au acuzat pe rivali că i-au dat pe mâna poliţiei, aşa că acum i-au aşteptat pentru a se răzbuna. În urma incidentelor, unul dintre bătăuşi s-a ales cu tăieturi pe corp şi a fost transportat la spital.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au intervenit pentru a aplana conflictul din mijlocul drumului. O parte dintre scandalagii au fost prinşi şi duşi la Poliţie pentru audieri. Alţii sunt căutaţi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.