Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia din Maroc a confiscat peste 12 tone de răşină de canabis

canabis

Poliţia marocană a anunţat miercuri că a confiscat 12,8 tone de răşină de canabis găsite la bordul unui camion cu plăcuţe false de înmatriculare, în regiunea Nador din nord-estul ţării, captura fiind una dintre cele mai importante ale anului, transmite AGERPRES.

Operaţiunea a condus la arestarea a trei suspecţi 'cu antecedente judiciare' şi la confiscarea de arme albe, a indicat Direcţia generală de siguranţă naţională (DGSN), într-un comunicat.

Citește și: Andrei Caramitru profețește că PNL, PMP și UDMR vor trăda! ‘Vor dispărea strategic la vot’

Unul din suspecţi era dat în urmărire la nivel naţional pentru 'organizarea unor operaţiuni de imigraţie ilegală şi de trafic de persoane'.

Comunicatul mai precizează că a fost deschisă o anchetă pentru 'arestarea tuturor persoanelor implicate în acest important trafic de stupefiante'.

Citește și: EXCLUSIV - Moțiunea de cenzură. Barna: UDMR a confirmat că va vota / Korodi: Singura variantă - Guvern în jurul PNL / Turcan: Încă nu avem suficiente voturi

Potrivit Biroului ONU pentru Controlul Drogurilor şi Prevenirea Criminalităţii (ODCCP), Marocul este unul din cei mai mari producători şi exportatori de răşină de canabis.

În 2018, poliţia marocană a confiscat 52 de tone de răşină de canabis, 1,65 tone de cocaină şi 1,3 milioane de 'comprimate psihotrope halucinogene şi de ecstasy', conform unui bilanţ oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.