Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia din SUA a descoperit peste 90 de persoane înghesuite într-o casă: a fost deschisă o anchetă pentru trafic de migranţi

USA Today
sua politie police

Poliţia a anunţat vineri că a descoperit "cu surprindere" peste 90 de persoane înghesuite într-o casă din Houston, în sudul Statelor Unite, şi a deschis o anchetă pentru trafic de migranţi, relatează AFP.

"Noaptea trecută am fost informaţi că o persoană era posibil sechestrată şi am lucrat toată noaptea pentru a obţine o localizare şi un mandat de arestare", a explicat Daryn Edwards, un responsabil al poliţiei din oraş, potrivit agerpres.ro.

"Am avut o mare surpriză când am intrat", a adăugat el într-o conferinţă de presă susţinută în faţa casei cu două etaje aflate într-un cartier rezidenţial.

În interior, poliţiştii au descoperit peste 90 de persoane, toate adulte, între care cinci femei. "Condiţiile nu erau foarte rele", a adăugat Daryn Edwards, chiar dacă unii s-au plâns că nu au mai mâncat de câteva zile.

"Credem că este vorba despre un dosar de trafic de migranţi", a precizat el.

Unii dintre cei aflaţi în casă îşi pierduseră mirosul, iar alţii aveau febră sau prezentau tuse puternică, poliţiştii suspectând cazuri de COVID-19. Ei au decis prin urmare să lase grupul la faţa locului, aşteptând instrucţiuni privind măsurile preventive sanitare care trebuie urmate.

SUA se confruntă cu un vârf de traversări ilegale la frontiera lor cu Mexicul, cu 172.000 de arestări în luna martie, un nivel care nu a mai fost înregistrat de 15 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.