Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia engleză a deschis o anchetă după ce autocarul echipei Real Madrid a fost atacat pe drumul spre stadionul Anfield

dosare

Poliţia din Merseyside a anunţar că a deschis o anchetă după ce autocarul echipei Real Madrid a fost atacat, miercuri, pe drumul către stadionul Anfield, înaintea meciului cu Liverpool, potrivit news.ro.

“Putem confirma că o anchetă este în curs de desfăşurare după ce autocarul echipei Real Madrid a suferit pagube în timp ce se apropia de stadionul Anfield, înaintea meciului echipei Liverpool cu Real Madrid, din Liga Campionilor.

Deşi li s-a recomandat să evite deplasarea la stadion, aproximativ 400 de persoane au aşteptat la Anfield Road până au venit autocarele, iar obiecte au fost aruncate spre autocarul echipei Real Madrid.

Citește și: BREAKING Sorina Pintea pierde PRIMUL MECI cu DNA

Avem cunoştinţă de imaginile care arată că un geam a avut de suferit. El nu s-a spart complet şi nimeni nu a fost rănit”, a declarat Zoe Thornton, reprezentantă a poliţiei.

Thornton a precizat că fanii respectivi au folosit şi dispozitive pirotehnice.

Autocarul echipei Real Madrid a fost atacat pe drumul spre stadionul Anfield, unde campioana Spaniei a jucat, miercuri, returul sferturilor de finală cu Liverpool (scor 0-0). Fanii englezi au aşteptat echipa madrilenă cu torţe şi au aruncat diverse obiecte în autocar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.