Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția i-a amendat pe șoferii care nu aveau dezinfectanți sau care nu păstrau scaunele libere

Inquam Photos / George Calin
politia rutiera verificari interdictii circulatie

Poliţiştii din Olt au dat, vineri, amenzi consistente șoferilor care se ocupă de transportul de persoane și fie nu aveau dezinfectante, fie nu păstrau libere scaune. Poliţiştii rutieri din IPJ Olt au verificat și vineri respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, informează Mediafax.

Citește și: Un copil de numai doi ani și-a închis mama pe balcon și s-a uitat în liniște la televizor

În cadrul acțiunii desfășurate au fost efectuate verificări în trafic, fiind vizat transportul de persoane. Cu această ocazie, au fost verificate 38 de mijloace de transport în comun, fiind legimitate peste 120 de persoane.

În urma acestor acțiuni au fost prinse 6 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 3.600 de lei.

Un bărbat, de 55 de ani, în calitate de șofer, în timp ce efectua transport de călători pe ruta Slatina-Teslui, nu a păstrat libere scaunele din spatele şoferului, fiind sancţionat contravenţional cu suma de 500 de lei.

Un al doilea bărbat, de 51 de ani, tot șofer si tot pe ruta Slatina-Teslui, a fost identificat fără avea montat dozator cu soluţie dezinfectantă lângă uşa de acces. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 600 de lei

De asemenea, alte 23 de amenzi s-au dat pentru încălcarea prevederilor privind circulația pe drumurile publice, în valoare de peste 3.300 de lei, fiind retras și un certificat de înmatriculare.

Polițiștii fac apel la oameni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru protecția celor din jur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.