Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Ilfov, după scandalul cu împușcături din Chiajna: 'Persoanele nu au fost găsite, nu există elemente că s-ar fi folosit arme'

politia nu treceti

Poliția Ilfov a venit, joi seară, cu precizări după scandalul din localitatea Chiajna, acolo unde mai multe clanuri interlope s-au răfuit în trafic, iar potrivit unor surse s-ar fi tras mai multe focuri de armă, iar doi dintre scandalagii ar fi fost împușcați.

"În această seară, în jurul orelor 19:10, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la izbucnirea unei altercații între mai multe persoane, pe o stradă din orașul Chiajna și ca o persoană este căzuta la pamant.

Citește și: Alte două orașe, la un pas de a intra în carantină: Va fi crunt! Va fi dezastru economic

La fața locului s-au deplasat imediat 4 echipaje de poliție din Chiajna pentru efectuarea de activități specifice si luarea măsurilor legale.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov, precum și un echipaj de jandarmi.

Polițiștii au găsit la locul faptei doi bărbați, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresați fizic și care au fost transportați cu ambulanța la o unitate medicala din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei nu au fost găsite însă acestea au fost identificate de polițiștii din Chiajna.

Din relatările preliminare ale persoanelor transportate la spital, au reiesit anumite date privind o posibilă folosire de armă. în acest context, precizăm că din verificările specifice desfășurate până în prezent nu au rezultat elemente certe și concludente care să conducă la concluzia că au fost folosite arme.

De asemenea, din activitățile specifice desfășurate de polițiști, s-a stabilit faptul că autoturismul uneia dinte persoanele vătămate prezintă distrugeri la geamurile portierelor din față.

În continuare, polițiști Ilfoveni efectuează activități specifice pentru depistarea acestor persoane, cât și pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept, și în consecință, pentru luarea măsurilor legale care se impun", se precizează în comunicatul Poliției Ilfov.

Citește și: PSD a răbufnit! Președintele, direct vizat: 5 întrebări pentru președintele Iohannis și PNL

Un nou episod cu interlopi a avut loc la marginea Bucureștiului, în Chiajna, acolo unde 12 membri ai unor clanuri de temut s-au împușcat cu pistoale cu gloante, iar două persoane se află în stare gravă. Se pare că membrii clanului Vasiloi, care controlează Sectorul 6, și cei ai clanului Pietroi și din clanul Iordan s-au împușcat pe stradă. Scandalul ar fi plecat de la interlopii lui Iordan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.