Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia japoneză a deschis o anchetă după ce jucători din naţionala de rugby a Uruguayului ar fi provocat daune într-un club de noapte

Japan Justice
justice Japonia

Poliţia japoneză a deschis o anchetă după ce jucători din naţionala de rugby a Uruguayului ar fi provocat daune într-un club de noapte din Kumamoto şi ar fi agresat un angajat, relatează AFP.

Potrivit unui reprezentant al poliţiei din Kumamoto, Kenji Kawazu, angajaţii clubului au afirmat că rugbiştii au distrus echipamentele în valoare de 9.000 de dolari ale DJ-ului şi au trântit la podea un angajat, acesta suferind răni uşoare. Incidentul ar fi avut loc în noaptea de duminică spre luni.

Presa japoneză notează că sportivii ar fi lovit cu pumnii pereţii şi oglinzile şi ar fi rupt un urs de pluş.

“Le-am cerut uruguayenilor să vină singuri la secţia de poliţie şi i-am interogat la 14 octombrie. Unul este persoana care ar fi turnat alcool pe echipamentele DJ-ului, iar celălalt ar fi agresat un angajat”, a spus Kawazu.

World Rugby a anunţat că a aflat că ar fi existat un incident în care au fost implicaţi componenţi ai echipei Uruguayului şi a precizat că este o situaţie dezamăgitoare.

Naţionala Uruguayului a participat în Japonia la Cupa Mondială de rugby, competiţie de la care a fost eliminată în grupe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.