Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia Locală din Timişoara a sancţionat în acest an peste 3.500 de şoferi care au parcat neregulamentar

politia locala
Conform unui comunicat transmis joi AGERPRES, ăoliţiştii locali acţionează permanent pentru luarea măsurilor legale în cazul autovehiculelor oprite sau staţionate neregulamentar pe raza municipiului Timişoara, cu atât mai mult cu cât aceste aspecte sunt printre cele mai semnalate de cetăţenii oraşului.

Pe lângă sancţiuni, de la mijlocul lunii februarie, s-a revenit la ridicarea autovehiculelor care încurcă flagrant traficul rutier sau pietonal, odată cu reorganizarea SDM, prin Serviciul local pentru Administrarea Parcărilor Publice Timpark, în colaborare cu poliţiştii locali.

Astfel, în ultima lună şi jumătate, au fost ridicate 58 de vehicule parcate neregulamentar în zone precum Dr. I. Mureşan - Spitalul Judeţean, bulevardele din zona centrală Mihai Eminescu, Revoluţiei 1989 şi alte peste 10 străzi.

Alţi 3.579 de conducători auto depistaţi că au încălcat legislaţia în vigoare pe linie de oprire sau staţionare au fost sancţionaţi de la începutul acestui an.

Sancţiunile legale sunt de 290 lei pentru oprire, putând ajunge până la 725 lei, pentru staţionare, cu două, respectiv trei puncte penalizare la permis. Pentru a evita sancţionarea sau chiar ridicarea autovehiculelor, Poliţia Locală Timişoara le atrage atenţia conducătorilor auto să respecte legislaţia în domeniu, deoarece se acţionează zilnic pe această linie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.