Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia portugheză a reţinut un suspect al crimei în care a căzut victimă un suporter al FC Porto

wikipedia.org
fc porto suporteri

Poliţia portugheză a reţinut un suspect al crimei de duminica trecută, în care a căzut victimă un suporter de 26 ani care celebra titlul câştigat matematic, sâmbătă, de FC Porto, transmite EFE, citat de Agerpres.

Poliţia judiciară a comunicat marţi arestarea unui tânăr de 19 ani, angajat la salubritate şi fără cazier, care a intrat în conflict cu victima în împrejurimile stadionului Do Dragao din Porto, unde mii de suporteri celebrau un nou titlu, al 30-lea, al echipei favorite. Cei doi s-au mai înfruntat în situaţii distincte începând cu luna ianuarie.

Duminică dimineaţă, suspectul şi un grup de prieteni au urmărit victima şi au lovit-o cu pumnii şi picioarele. El a reuşit să fugă, dar a fost urmărit de suspect, care cu o armă albă i-a aplicat mai multe lovituri cu o extremă violenţă, provocându-i moartea, conform poliţiei lusitane. O femeie care însoţea victima a fost la rândul ei grav rănită.

Persoana reţinută este fiul unui recunoscut membru al Super Dragones, una dintre cele mai importante grupări de suporteri, cu un istoric bogat în incidente violente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.