Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Română avertizează șoferii. Aglomerație pe DN1, pe sensul de mers spre munte, dar și pe A2, către litoral

evz.ro
dn1 aglomeratie

Valorile de trafic sunt ridicate, sâmbătă dimineaţă, pe DN 1, la Comarnic, pe sensul de mers spre munte, dar şi pe DN 39, la Agigea şi Eforie Nord, şi pe A4 Ovidiu-Agigea, către litoral. Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, se circulă îngreunat în zona localităţilor Nicolae Bălcescu (Călăraşi) şi Peştera (Constanţa), din cauza unor tamponări.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, sâmbătă, la ora 9.00, este trafic intens pe  DN 1 Ploieşti-Braşov, în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

De asemenea, pe DN 39 Constanţa-Vama Veche, se înregistrează valori de trafic ridicate în Agigea şi Eforie Nord, pe sensul de mers către litoral.

Pe A2 Bucureşti-Constanţa, sunt valori de trafic ridicate în direcţia către Constanţa.

”Sunt formate 2 coloane de autovehicule la kilometrii 59, localitatea Nicolae Bălcescu, judeţul Călăraşi, şi 184, localitatea Peştera, judeţul Constanţa, unde s-au produs 2 tamponări, nu sunt restricţii de trafic, autovehiculele fiind scoase rapid pe banda de urgenţă, însă se circulă îngreunat, cu viteză redusă”, a arătat Centrul Infotrafic.

Şi pe A4 Ovidiu-Agigea, este trafic intens pe sensul de mers către litoral.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu multă atenţie, în limitele legale de viteză, adaptată la condiţiile de trafic, să mărească distanţă de siguranţă dintre autovehciule, să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii şi să evite manevrele riscante şi depăşirile periculoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.