Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Română face CONTROL la IPJ Vaslui: Polițiștii în prag de pensionare își cresc artificial salariile pentru a obţine pensii mai mari

politia romana

Conducerea Poliţiei Române a dispus verificări la IPJ Vaslui, după ce au apărut informaţii că salariile poliţiştilor în prag de pensionare sunt mărite artificial pentru a obţine pensii mai mari. Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, miercuri seară, precizări ”având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public, cu privire la pensiile poliţiştilor din cadrul I.P.J. Vaslui”.

”Conducerea Poliţiei Române a dispus verificări, prin specialiştii Direcţiei Control Intern, urmând ca în baza verificărilor efectuate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis IGPR.

Citește și: Lovitură în plin pentru bugetari! Premierul Cîțu anunță dispariția unor sporuri

Potrivit www.vremeanoua.ro, poliţiştii în prag de pensionare de la IPJ Vaslui îşi măresc artificial salariile, în ultimul an, cu multiple ore suplimentare pentru a ajunge să obţină pensii mai mari.

Potrivit publicaţiei, în cazul în care intervin aceste ore suplimentare, pensiile urcă de la 6.000 de lei, la 8.000 de lei sau chiar 9.000 de lei în cadrul unui simplu ofiţer, ori 14.000 de lei pentru un comandant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.