Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Română, postare acidă pe Facebook, după experimentul lui Andreica din Portul Constanța: Nu știm de unde are nucile. Oare din cotizațiile colegilor?

Foto facebook
cozonac politia romana

Poliția Română, postare acidă pe Facebook, după experimentul lui Andreica din Portul Constanța: Nu știm de unde are nucile. Oare din cotizațiile colegilor?

Poliția Română a publicat pe Facebook o postare acidă în urma scandalului iscat după experimentul făcut de Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Europol, în Portul Constanța, cu privire la cât de ușor se pot introduce droguri în țara noastră.

Confruntarea dintre Poliția Română și Sindicatul Europol continuă, după ce șeful sindicatului, Cosmin Andreica a făcut un experiment în Portul Constanța, arătând cât de ușor se pot aduce droguri în țara noastră.

”Vă prezentăm mai jos o fotografie ce ilustrează un cozonac ce ar fi putut fi făcut de liderul Sindicatului Europol, din făina pe care a plimbat-o prin Portul Constanța”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Poliției Române.

”Ceea ce nu înțelegem este „aruncatul cu noroi” în munca miilor de polițiști din această țară”

”Înțelegem să avem un dialog deschis, constructiv, cu reprezentanții sindicatelor, însă ceea ce nu înțelegem este „aruncatul cu noroi” în munca miilor de polițiști din această țară, care își fac datoria, pentru siguranța comunității.

Acțiunile acestuia, inclusiv cele din cursul zilei de ieri, se încadrează în sfera „fake-news” și sunt de natură a induce în eroare opinia publică”, mai precizează reprezentanții Poliției Române.

”Informațiile vehiculate sunt vădit tendențioase”

”Reiterăm faptul că informațiile vehiculate sunt vădit tendențioase, în condițiile în care Poliția Română nu a avut și nu are atribuții de pază, cu excepția propriilor sedii.

În Portul Constanța, paza este asigurată de o firmă specializată.

De asemenea, în Portul Constanța, Poliția Română acționează prin următoarele structuri: Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime.

Fiecare structură a Poliției Române acționează conform competențelor, independent sau în cooperare cu Poliția de Frontieră.

În mod concret, SPTM și SCCOPM totalizează peste 100 de funcții, nivelul de încadrare fiind de 82,5%.

De asemenea, polițiștii care patrulează nu au atribuții de soluționare a dosarelor penale, acest atribut revenind structurilor specializate.

Reamintim că, în prezent, Inspectorul de Poliție Judeţean Constanța, precum și celelalte structuri de poliție din județul Constanța sunt în proces de reorganizare, în vederea eficientizării activităților, în beneficiul cetățenilor.

Rezultatele operațiunilor antidrog au fost și vor fi mediatizate permanent, pentru a fi aduse la cunoștința opiniei publice

PS: Nu știm de unde are nucile. Oare din cotizațiile colegilor? ”, se mai arată în postarea Poliției Române, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.