Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția Română SE UMILEȘTE din NOU: Victoraș Micula, urmărit penal după ce a fost lăsat să DESCINDĂ cu cagulă și haine ale oamenilor legii

mascati

Românii nu sunt cu toții egali în fața legii. O vedem zi de zi, în plină pandemie. Dacă poliția a reînceput să dea sute de amenzi oamenilor care refuză să poarte mască, interlopii și oamenii cu bani încalcă orice regulă, în timp ce poliția asistă neputincioasă. După scandalul din vara acestui an, când fostul șef al Poliției s-a rugat de clanul Duduianu, în biserică, să îl înmormânteze pe Emi Pian mai repede, un nou circ bubuie în poliție.

Patru agenți și Victoraș Micula, fiul celebrului om de afaceri Viorel Micula au fost puși sub urmărire de Parchetul Bihor. Acuzațiile sunt halucinante. Micula a descins, cot la cot cu oamenii legii, acasă la un bărbat. Polițiștii i-au pus lui Micula la dispoziție uniformă și cagulă și l-au luat cu ei la descinderi, deși acest lucru era interzis.

Citește și: LUPTA Biden - Trump ajuns la un nou NIVEL - ZECI de foști ofițeri de informații ACUZĂ Rusia de implicare

"În noaptea de 16/17 noiembrie 2018, agentul de poliţie Vaida Ovidiu, cu ocazia întreprinderii unei acţiuni poliţieneşti de constatare în flagrant a unei posibile infracţiuni săvârşite de o persoană de sex masculin (conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului sau altor substanţe), i-a oferit lui Micula Victor spre purtare geaca sa de serviciu, cu culoare verde fosforescentă, avea pe braţ emblema "Poliţia Română", precum şi o cagulă, pentru ca acesta din urmă să nu fie recunoscut de persoana reclamată şi să i se creeze astfel aparenţa că este poliţist, de natură a justifica prezenţa sa la faţa locului, pe care Micula Victor le-a folosit cu ocazia acelui eveniment, creând convingerea celor prezenţi la faţa locului că este lucrător de poliţie, după care a efectuat în acea noapte mai multe activităţi specifice unui lucrător de poliţie (percheziţie corporală, percheziţie autovehicul, asistare la toată activitatea de constatare a infracţiunii, însoţire persoană cercetată la spital pentru recoltare de probe biologice, etc), cu permisiunea agentului de poliţie Vaida Ovidiu", se arată în răspunsul Parchetului Bihor către G4media.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.