Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia sârbă a arestat 20 de migranţi în urma unor incidente

www.dailymail.co.uk
migranti evacuati Paris

Autorităţile sârbe au arestat 20 de migranţi în apropierea frontierei cu Croaţia, în urma unor incidente în zonă, alţi 200 de migranţi fiind depistaţi în partea de sud a Serbiei şi conduşi într-o tabără din apropierea graniţei cu Macedonia, a declarat marţi agenţiei Reuters un responsabil al guvernului de la Belgrad.

Cei 20 de migranţi au fost arestaţi în zona oraşului Sid, unde poliţia sârbă a desfăşurat o acţiune după ce autorităţile locale au semnalat incidente în care erau implicaţi migranţi. 'Atât localnicii cât şi migranţii sunt nervoşi şi epuizaţi (...) şi această situaţie se va amplifica pe măsură ce criza continuă', a declarat directorul sârb al Centrului de Protecţie pentru Azil, Rados Djurovic, care a avertizat că tensiunile dintre populaţia locală şi migranţi sunt în creştere, conform Agerpres.

Deşi oficial ruta balcanică a fost închisă, în Serbia continuă să sosească migranţi din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia, care încearcă să traverseze această ţară pentru a ajunge în vestul Europei. După ce Ungaria a dublat gardul de sârmă ghimpată la graniţa cu Serbia, migranţii se îndreaptă tot mai mult către frontiera cu Croaţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.