Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia sârbă este în alertă maximă: a reţinut trei adolescenţi pentru posesie de arme de foc şi ameninţări cu moartea

scoala belgrad

Poliţia sârbă a arestat trei adolescenţi pentru deţinere de arme de foc şi ameninţări cu moartea, după ce masacrele comise de doi tineri în această săptămână s-au soldat cu 17 morţi şi 21 răniţi în această ţară, a informat sâmbătă presa locală, citată de EFE, conform Agerpres.

După un denunţ al unui vecin, poliţia a arestat un adolescent de 17 ani în Vranje, în sudul Serbiei, care deţinea un pistol la domiciliu, a informat portalul B92.

Un alt băiat de 14 ani a fost reţinut la Sremska Mitrovica, în estul ţării, după ce a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care anunţa că "va face la fel" ca studentul de 13 ani din Belgrad care a ucis miercuri nouă persoane într-o şcoală, între care opt elevi.

În Knjazevac, în sud-estul Serbiei, un băiat de 15 ani a fost arestat de poliţie după ce i-a trimis o ameninţare cu moartea unei colege de clasă.

După masacrul de miercuri de la o şcoală din Belgrad, un tânăr de 21 de ani a deschis focul asupra trecătorilor, două zile mai târziu, într-o localitate aflată la sud de Belgrad, ucigând opt persoane.

Cei doi atacatori au fost reţinuţi de poliţia sârbă.

Preşedintele Serbiei, populistul Aleksandar Vucic, a anunţat vineri reducerea drastică a numărului de arme de foc în ţara sa, care potrivit unor studii ocupă locul trei în lume în ceea ce priveşte numărul de arme pe locuitor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.