Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliția și Armata din Ungaria au intrat în alertă după ce migranții au luat cu asalt granițele: mii de transfugi au fost reținuți

Politia de Frontiera
migranti tir

Poliţiştii şi militarii ungari au acţionat împotriva a 2.172 de transfugi de vineri până duminică, a informat într-un comunicat, remis Agenţiei de Presă MTI, Inspectoratul General al Poliţiei Ungare. Potrivit datelor statistice, publicate pe site-ul Poliţiei, vineri au fost reţinuţi şi conduşi înapoi în zona de securitate de la graniţa ungară 895, sâmbătă 795 şi duminică 481 de cetăţeni străini care s-au aflat în condiţii ilegale pe teritoriul Ungariei.

Militarii şi poliţiştii ungari au prins şi un transfug pe teritoriul ţării, împotriva căruia au fost demarate procedurile legale. Săptămâna trecută au fost reţinuţi şi conduşi înapoi în zona de securitate de la graniţa ungară 4.777 de transfugi, iar săptămâna precedentă - în perioada 10-16 octombrie - au fost reţinute 4.794 de persoane. Săptămâna trecută au fost prinşi pe teritoriul ţării 17 cetăţeni ilegali împotriva cărora au fost demarate procedurile legale. Din cauza traficului de persoane au fost începute procedurile împotriva a 40 de suspecţi, potrivit datelor statistice ale Poliţiei ungare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.