Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia spaniolă a arestat o persoană suspectă că a aruncat o bucată de PVC în teren, în timpul derbiului oraşului Sevilla

https://www.theguardian.com/
joaquin betis sevilla

Poliţia spaniolă a arestat, luni, un bărbat suspectat că a aruncat o bucată de PVC în teren, în timpul derbiului oraşului Sevilla, informează lequipe.fr, citat de news.ro.

Obiectul l-a lovit pe fotbalistul Joan Jordan (FC Sevilla) în cap, provocând întreruperea meciului de sâmbătă, contând din optimile de finală ale Cupei Spaniei. Meciul a fost reluat a doua zi, cu porţile închise, şi câştigat de Betis, scor 2-1.

Marca a anunţat că bărbatul arestat are 29 de ani. El a fost reţinut de agenţii forţelor pentru asigurarea ordinii publice şi ulterior eliberat, fiind acuzat că a fost autorul atacului.

Bărbatul are antecedente penale, el mai fiind în atenţia poliţiei pentru rele tratamente, rănire şi tâlhărie.

Jucătorul echipei FC Sevilla, Joan Jordan, a suferit un traumatism craniocerebral, după ce a fost lovit de obiectul aruncat din tribune. El a fost transportat la spital, însă acum se află acasă, urmând să fie ţinut sub observaţie timp de 24 de ore.

Incidentul de sâmbătă a avut loc în minutul 40, la scurt timp după ce Nabil Fekir marcase un gol pentru Betis. FC Sevilla deschisese scorul în minutul 35, prin Gomez, astfel că în momentul suspendării jocului scorul era 1-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.