Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţia spaniolă a arestat un membru al bandei 'Panterele Roz', reţeaua internaţională specializată în furturi de bijuterii

Policia National
policia national politia nationala spania

Poliţia spaniolă a anunţat vineri că a arestat un membru al bandei "Panterele Roz", o reţea internaţională specializată în furturi de bijuterii, care era căutat în Germania pentru comiterea unor delicte cu un prejudiciu total de peste 700.000 de euro, informează AFP.

Dat în urmărire în Germania pentru comiterea unor furturi însoţite de acte de violenţă în 2015 şi 2016, acel bărbat, care este croat, a fost arestat luna trecută la Barcelona, a precizat Poliţia spaniolă într-un comunicat.

"În urma acelor furturi, au fost sustrase bijuterii cu o valoare totală de 715.000 de euro şi o sumă în numerar de 1.400 de euro", au detaliat poliţiştii spanioli.

Structurată în jurul unor membrii care sunt originari din fosta Iugoslavie, banda de răufăcători a fost denumită "Pink Panthers" ("Panterele Roz") de poliţiştii britanici de la Scotland Yard, după furtul unui diamant la Londra în anul 2003, potrivit Agerpres.ro.

Bijuteria a fost ascunsă în recipientul unei creme de înfrumuseţare, la fel ca într-o scenă prezentată în unul dintre filmele din seria "Pantera Roz", regizate de Blake Edwards.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.