Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politician din Ungaria, aflat în România, amenințări la adresa unei jurnaliste de la Radio Târgu Mureș: Astfel de oameni ar trebui spânzurați și eliminați!

politician

Un politician din Ungaria, aflat în România, a lansat amenințări la adresa jurnalistei Boróka Parászka, redactor la Radio Târgu Mureș. Barna Bartha, deputat al partidului extremist „Patria Noastră”, a numit-o pe colega noastră ticăloasă și a afirmat că astfel de oameni ar trebui spânzurați și eliminați din cadrul comunității maghiare, anunță Rador.

Barna Bartha, din partidul extremist „Patria Noastră”, care este reprezentat în Parlamentul de la Budapesta, a făcut aceste aprecieri în cadrul unei discuții avute la Sfântu Gheorghe. O înregistrare audio difuzată de un jurnalist prezent la întâlnirea de la Sfântu Gheorghe probează faptul că numele jurnalistei de etnie maghiară, angajată la postul public de radio, este menționat de două ori.

După cum mai precizează Radio România Târgu Mureș, la întâlnirea publică organizată de partidul extremist naționalist s-a vorbit și despre denigrarea rromilor. Politicianul ungar Barna Bartha a mai spus, cităm, că „asistăm la țiganizarea secuimii și a poporului maghiar”, am încheiat citatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.