Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politician rus, anunț în direct la TV despre al treilea război mondial: Londra va fi bombardată prima

laitimes.com
al treilea razboi mondial

Londra va fi bombardată prima în cel de-al treilea război mondial, susține un politician din Rusia, aliat al lui Vladimir Putin, potrivit Sky News, anunță mediafax.

Un aliat apropiat al președintelui rus Vladimir Putin a avertizat că Londra va fi primul oraș care va fi bombardat în cazul unui război mondial. El a arătat care ar fi etapele atacului.

„Vom distruge întregul grup de sateliți spațiali ai inamicului în timpul primei operațiuni aeriene. Nimănui nu-i va păsa dacă sunt americani sau britanici, noi i-am considera pe toți ca fiind din NATO. În al doilea rând, vom elimina întregul sistem de apărare antirachetă, peste tot și 100%”, a spus Andrey Gurulyov la televiziunea rusă Channel 1.

Politicianul din Duma de Stat a mai declarat că Londra va fi lovită prima dacă blocada enclavei rusești Kaliningrad va duce la război.

„În al treilea rând, cu siguranță nu vom începe de la Varșovia, Paris sau Berlin. Prima care va fi lovită va fi Londra. Este cât se poate de clar că amenințarea pentru lume vine din partea anglo-saxonilor", a adăugat Gurulyov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.