Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicienii care cedeaza in fata cochetariei

coafor barbati

Politicienii vor sa arate cat mai bine, mai ales atunci cand cer voturile elctoratului. Este cunoscut faptul ca un aspect placut are sanse sa atraga dupa sine simpatia cetatenilor, sau macar sa faciliteze obtinerea ei. Nu doar doamnele din politica apeleaza la trucuri de infrumusetare, ci si domnii care cedeaza in fata cochetariei si recurg la a-si vopsi parul pentru a parea mai tineri.

Crin Antonescu, Petre Roman, Adrian Iorgulescu, Aristotel Căncescu, Nicolae Robu sau Ovidiu Ioan Silaghi sunt printre cei mai cunoscuţi politicieni care-şi vopsesc părul.

Petre Roman

Petre Roman nu trebuia sa depuna eforturi in anii '90 pentru a cuceri inimile doamnelor, insa odata cu trecerea anilor si cu mariajul sau cu o femeie cu 27 de ani mai tanara decat el, Petre Roman a simtit nevoia sa isi vopseasca atat parul cat si sprancenele.

De-a lungul anilor fostul premier a încercat nuanţe de blond, brunet şi roşcat.

content-image

Crin Antonescu

În urmă cu mai mulţi ani, Elena Udrea spunea că-l simte supărat pe Crin Antonescu, pentru că l-ar fi lăsat fără programare la coafor. Tot atunci, Traian Băsescu l-a numit pe Antonescu "băiatul cu nume de floare şi păr vopsit".

Antonescu a refuzat sa comenteze zvonurile privind faptul ca si-ar vopseste parul, dar presa tabloida in special, a prezentat subiectul inca din anul 2009 cand a fost remarcat faptul ca isi vopsise parul mai inchis la culoare in zona tamplelor.

content-image

Fostul ministru al Culturii, Adrian Iorgulescu

Fostul ministru al Culturii Adrian Iorgulescu a facut o schimbare radicala. Spre deosebire de majoritatea politicienilor care aleg sa isi inchida parul la culoare, el a trecut de la brunet la o nuanta spre blond.

content-image

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu

Nicolae Robu sustine ca nu se vopseste ci foloseste un ‚gel estompator’ pentru ca altfel ar parea ca are suvite.

"Eu nu mă vopsesc. Mă dau cu un gel estompator în zona tâmplelor când mă tund, pentru că am nişte şuviţe. Puteţi să verificaţi şi mai de aproape. Da? Eu nu sunt cărunt. Dacă nu aş folosi gelul ar părea că sunt şuviţat", a precizat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

content-image

Deputatul Alin Popoviciu

Deputatul Alin Popoviciu nu surprinde atat prin vopsirea parului, ci prin faptul ca a aparut cu mai mult par

Mai multe surse au confirmat faptul că Popoviciu şi-a făcut implanturi de păr de-a lungul timpului, ajungând în timp să dispară zonele de calvitie, informeaza romaniatv.net.

content-image

Ovidiu Silaghi

Ovidiu Ioan Silaghi, în momentul în care a fost numit în funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, s-a remarcat printr-o schimbare evidenta de look.

content-image

Aristotel Căncescu

"Veteranul" acestui obicei este însă preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu. El îşi vopseşte părul de mult timp, aşa încât nu mai surprinde pe nimeni noua sa înfăţişare.

content-image

sursa foto: romaniatv.net

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.