Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicienii pro-ruși de la București avertizați de la Chișinău: Credeți că dacă vin rușii aici îl pun președinte? Îi trag un glonț în cap!

Anatol Salaru

Fostul ministru al Apărării de la Chișinău, Anatol Șalaru, are un mesaj dur pentru politicienii pro-ruși de la București și analizează comportamentul rușilor în teritoriile ocupate.

"Ceea ce nu înțeleg anumiți politicieni din România, pro-ruși, care nu cunosc nici limba rusă, nici mentalitatea rușilor, este că Rusia, în cazul în care va câștiga războiul nu va negocia cu nimeni.

"Rusia își va impune regimul pe care dorește în țara pe care o ocupă. Va face ceea ce vrea și nu va ține cont de nimeni. Să se uite în Ucraina, cei mai apropiați colaboraori ai rușilor din teritoriile ocupate, în primul rând i-au nimicit pe ai lor", spune Anatol Șalaru. Toți locuiorii din Mariupol se considerau ruși, erau proruși, iar armata rusă i-a omorât și a distrus orașul. Ce crede Târziu? Crede că dacă vin rușii aici îl pun președinte? Îi trag un glonț în cap!, a spus Șalaru într-un interviu pentru În Linie Dreaptă.

Partidele AUR și SOS au avut constant poziții pro-ruse iar liderul AUR, Claudiu Târziu, a revendicat Bucovina și sudul Basarabiei în cazul unei victorii a Rusiei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.