Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Politicile nationale antidrog si alegerea presedintelui

CIADO Romania singura organizatie din Romania , membra a Forumului Societatii Civile din Comisia Europeana , indeamna pe cei peste 100.000 de membri si voluntari , sa voteze candidatul ce in ultima saptamana de campanie electorala, va garanta sustinere politicilor nationale antidrog si va media intre societatea civila si autoritati disfunctiile in aplicarea legislatiei specifice . In Romania sunt oficial 4,3 % consumatori de droguri , 10 % elevi si 21% student . Solicitam parintilor ce au copii, consumatori de droguri sa voteze candidatul ce va garanta o implicare total in reducerea traficului de droguri . Acesti parinti reprezinta peste 1 milion de voturi si nu pot fi ignorati . Nu ei au permis consumul de etnobotanice si deschiderea de magazine de vise , ci autoritatile romane .

Traficul si consumul de droguri , reprezinta risc si amenintare la siguranta nationala . In calitatea sa de presedinte al CSAT , Presedintele Romaniei asigura coordonarea unitara a activitatilor care privesc apararea tarii si siguranta nationala. In calitate de Presedinte al Romaniei , exercita functia de mediere intre puterile statului, precum si intre stat si societate.

CIADO va sustine orice candidat, ce garanteaza ca nu vom mai avea doar o legislatie pe hartie, ci si una aplicata in mod real .



Biroul de presa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.