Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferii au fost prudenți în mini-vacanța de Rusalii. Accidentele din trafic, în scădere față de anul trecut

Facebook Alina Gorghiu
blocaj masini a2 coloana

Numărul accidentelor rutiere grave a scăzut comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, când în mini-vacanța de Rusalii au fost mai mult cu 44 de accidente și cu 43 mai multe persoane rănite grav, anunță, luni dimineața, Poliția Română.

Luni, la întoarcerea din minivacanţa de Rusalii, poliţiştii continuă acţiunile din stradă, pentru prevenirea evenimentelor grave şi salvarea de vieţi.

„Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule”, potrivit sursei citate.

Citește și: Sfânta Treime, zi importantă pentru toți credincioșii: tradiții și superstiții. Ce este interzis să faci în această zi

În condiţiile unui trafic aglomerat sau a apariţiei blocajelor rutiere, oamenii legii recomandă ca populația să își păstreze calmul, să nu blocheze intersecţiile şi să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule.

În week-end-ul trecut, aproximativ 12.000 de polițiști au acționat în teren, zilnic, pentru menținerea siguranței publice și pentru protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor.

„În aceste trei zile, pe drumurile publice din România, s-a înregistrat o scădere a numărului accidentelor rutiere grave (mai puține cu 44, față de aceeași perioadă a anului trecut), precum și a numărului persoanelor rănite grav (mai puține cu 43 , față de aceeași perioadă a anului trecut)”, conform oficialilor Poliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.