Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițist BĂTUT în plină stradă, în timp ce încerca aplanarea unui conflict - 'Mascații' au intervenit în FORȚĂ

mascati

Un polițist a fost lovit în orașul Calafat din Dolj, în timp ce încerca să aplaneze un conflict între mai multe persoane. Scandalul a fost aplanat după ce în zonă au fost chemați luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale.

Potrivit Poliției Dolj, polițiștii din orașul Calafat au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani că un alt bărbat, împreună cu fiii și nepoții săi i-au spart geamurile de la două mașini. Ulterior, membrii aceleiași familii, care ar fi provocat distrugerile, au mers la locuința altor persoane, rude cu proprietarii mașinilor, scrie Mediafax.

Polițiștii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre polițiști a fost lovit peste mână de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.

La fața locului a fost dirijat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, numărul forțelor de ordine fiind suplimentat.

Starea conflictuală a fost aplanată, persoanele implicate fiind conduse la Poliție.

A fost informat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, iar acum se fac cercetări pentru ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: Viorica Dăncilă promite DECAPITAREA CNAIR: Dacă șeful nu vine să îmi prezinte 100 de kilometri de autostradă, pleacă acasă .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.