Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițist din Dâmbovița care lua între 100-500 de euro pentru o înmatriculare rapidă, trimis în judecată

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Un polițist din Dâmbovița suspectat că lua mită între 100 și 500 de euro pentru a înmatricula o mașină în câteva zile, față de câteva luni, a fost trimis în judecată, anunță MEDIAFAX.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa au trimis în judecată un polițist de la Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Dâmbovița, acuzat de luare de mită. Alături de acesta, au mai fost trimise în judecată alte trei persoane, dintre care una este acuzată de instigare la dare de mită, trafic de influență și complicitate la trafic de influență.

Citește și: PSD își aduce întăriri! Mihai Tudose revine în forță

Potrivit procurorilor, suspecții interveneau pe lângă funcționari ai Serviciului de Permise și ai Serviciului de Pașapoarte Dâmbovița pentru ca diferiți beneficiari să obțină mai repede înmatricularea unor mașini sau eliberarea unor pașapoarte.

Potrivit unor surse din anchetă, polițistul ar fi primit între 100 și 500 de euro ca să înmatriculeze mașinile în câteva zile, în loc de 1-2 luni, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.

Citește și: Îngrijorare la Guvern! Americanii intenționează să-și vândă partea

„Ceilalți trei inculpați au realizat activități de intermediere a înmatriculării unor vehicule, facilitând depunerea dosarelor fără existența unor programări prealabile în schimbul unor sume de bani. În privința unuia dintre cei trei inculpați, probele administrate în cauză au evidențiat și activitatea acestuia de a intermedia, în schimbul primirii unor sume de bani, eliberarea mai rapidă a unor pașapoarte, pentru diferiți beneficiari”, se mai arată într-un comunicat al Serviciului Județean Anticorupție Dâmbovița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.