Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițist prins în flagrant: A pus mâna pe sute de euro și spunea că are procurorii la mână

Un polițist a fost reținut, joi seara, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, după ce ar fi fost prins în flagrant delict în timp ce primea 750 de euro mită de la o persoană cercetată pentru fals privind identitatea.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorii au dispus reţinerea pe o durată de 24 de ore a unui agent şef principal de poliţie din cadrul postului Fărcaşele pentru luare de mită şi trafic de influenţă, scrie mediafax.ro.

Citește și: Florin Busuioc: ‘Virusul ăsta n-a apărut așa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate’

Conform procurorilor, acesta ar fi fost surprins joi în flagrant delict în timp ce primea 750 euro de la un denunțător „în legătură cu îndeplinirea, neîndeplinirea unor acte ce intră în îndatoririle sale de serviciu, sau în legătură cu îndeplinirea unor acte contrare acestor îndatoriri, referitor la cercetările penale pe care poliţistul le-a efectuat într-un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în care denunţătorul a fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea, astfel încât cercetările penale efectuate în respectivul dosar penal să-i fie favorabile denunţătorului”.

Totodată, polițistul ar fi susținut că are influenţă asupra procurorului de caz, spunându-i denunţătorului că l-a determinat pe acesta să dispună o soluţie favorabilă, de netrimitere în judecată.

Citește și: EXCLUSIV Să râdem cu Clotilde Armand! Și-a trecut în CV-ul oficial că a fost ‘primar pentru o noapte’ în 2016, la Sectorul 1 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.