Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiști, ATACAȚI în timpul unei intervenții la un SCANDAL: Oamenii legii au tras cu pistolul

112 politia politie

Doi polițiști chemați, duminică, să aplaneze un scandal între trei persoane în localitatea Nușfalău, județul Sălaj, au fost atacați cu bâte și pietre de peste 50 de localnici, potrivit Sindicatului Europol. Oamenii legii au tras opt focuri de armă, anunță MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Sindicatului Europol, doi polițiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal ce a avut loc între trei persoane.

La sosirea polițiștilor, la fața locului s-au strâns peste 50 de persoane, având asupra lor bâte, și i-au amenințat pe polițiști că dacă vor interveni îi vor bate și le vor distruge autospeciala din dotare.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

„Pentru a calma spiritele cei doi polițiști au fost nevoiți să tragă opt focuri de avertisment, aspect care nu i-a intimidat pe cetățenii cu drepturi care s-au considerat 'abuzați' și au aruncat cu pietre spărgând parbrizul autospecialei și provocând mai multe avarii elementelor de caroserie”, spun sindicaliștii.

Aceștia îi atrag atenția ministrului de Interne, Marcel Vela că „nu este de ajuns să fim cu legea și cu ochii pe acești rău-făcători”, deoarece „pe zi ce trece, e tot mai limpede că pachetul legislativ privind autoritatea polițiștilor trebuie reformat în mod radical pentru a nu mai fi nevoiți să ne plângem eroii”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.