Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiști și jandarmi, amenințați de un interlop periculos pus în libertate. Cum a început totul

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Polițiști și jandarmi, amenințați de un interlop periculos pus în libertate. Cum a început totul

Un interlop recidivist periculos din Gorj, pus în libertate după expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore, i-a ameninţat pe poliţişti şi pe jandarmi chiar în autospeciala cu care a fost transportat la sediul Poliției din Târgu-Jiu, informează antena3.ro.

Mai mulți polițiști și jandarmi au fost amenințați, vineri noaptea, cu acte de o violență extremă de un interlop, condamnat la închisoare, în ultimii ani, pentru tâlhărie, scandaluri și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Totul a început după ce individul, pus în libertate după expirarea ordonanței de reținere de 24 de ore, a ameninţat şi lovit un tânăr într-un club din Gorj.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției și Jandarmeriei, ulterior fiind solicitată și echipa de intervenție de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj care l-au încătușat şi dus pe scandalagiu la secţia de poliţie din Târgu-Jiu.

În autospeciala poliţiei, individul a recurs la amenințări dure la adresa poliţiştilor care l-au reţinut.

"Îţi arăt eu ce înseamnă să mă ignori. Tu te-ai născut să fii fraier şi tu ştii treaba asta. O să vezi ce o să pățești tu, o să plângă mama ta de mila ta. Îşi dau 35 de bricege. Îmi asum că am 7 ani, mai fac 5 şi pentru tine (...) O să te lăchesc când te prind, ca sa nu mai ieşi tu pe străzi. Ca sa vezi ce înseamnă talent, băieţie, ce înseamnă oraş", se aude pe înregistrarea din autospeciala de Poliţie.

Cu privire la amenințările interlopului la adresa forțelor de ordine, a fost întocmit un alt dosar penal, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de ultraj.

Îngrijorător este faptul că acest individ extrem de periculos circulă liber prin oraş, gata să pună în practică amenințările la adresa polițiștilor și jandarmilor care l-au anchetat.

Şi asta pentru că procurorii din Gorj au considerat că nu trebuie să propună arestarea acestuia, neconsiderându-l periculos.

Lăsarea sa în libertate e cu atât mai gravă cu cât individul este deja condamnat la un an și trei luni de închisoare cu executare și abia, luni, pe 4 septembrie, Curtea de Apel Craiova va pronunța decizia definitivă în acest caz.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.