Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au dat lovitura înainte de sărbători - Tone de artificii, confiscate din casa unui ilfovean

artificii

Polițiștii din Ilfov au găsit într-o locuință din orașul Voluntari, în urma unei acțiuni, 3 tone de articole pirotehnice, reprezentând artificii din clasele 2, 3 și 4. Întreaga cantitate de artificii a fost confiscată, iar persoana în cauză a fost amendată cu 7.000 lei.

„În cursul zilei de ieri, 26 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase și Serviciul de Ordine Publică din cadrul IPJ Ilfov, au găsit, intr-o locuință din orașul Voluntari, 3 tone de articole pirotehnice, reprezentând artificii din clasele 2, 3 și 4”, informează Poliția Ilfov.

Ikea deschide al treilea magazin din România: Orașul ales de retailerul suedez

Materialele erau deținute în mod ilegal, fără autorizații și documente de proveniență, pentru a fi vândute clandestin în perioada sarbatorilor de iarnă.

Întreaga cantitate de artificii a fost confiscată, proprietarul fiind sancționat contravențional cu suma de 7.000 lei, pentru nerespectarea Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

La nivel național, Poliția Română desfășoară, în această perioadă, acțiunea "Foc de artificii-2019", pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.