Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă, după ce un atelier de tâmplărie a ars

facebook.com
politia

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă după ce un atelier de tâmplărie din Mihăileşti a ars ca urmare a focului pus intenţionat, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, scrie Agerpres.

"În urma unui incendiu care a dus la arderea generalizată a unei hale cu destinaţia atelier de tâmplărie din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, pompierii au constatat că focul a fost pus intenţionat, motiv pentru care IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă şi efectuează cercetări pentru depistarea autorilor", a spus Cristian Şuţă. 

Marţi, doi ofiţeri şi 25 de subofiţeri de la patru subunităţi de pompieri din judeţ, respectiv din Mihăileşti, Bolintin Deal, Giurgiu şi Călugăreni, au acţionat cu cinci autospeciale cu apă şi spumă şi o autocisternă după izbucnirea unui incendiu la o hală cu destinaţia atelier de tâmplărie, în localitatea Mihăileşti.

Citește și: Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice s-a înecat în lacul în care a vrut să înoate

După sosirea echipajelor la faţa locului a fost constatat faptul că arderea era generalizată la hala în suprafaţă de aproximativ opt sute de metri pătraţi, construcţie ce era realizată din OSB şi învelită cu eternită şi exista posibilitatea propagării focului la alte trei hale aflate în imediata apropiere. 

Incendiul a fost lichidat după aproape trei ore de intervenţii, iar în urma cercetărilor a reieşit faptul că focul a izbucnit ca urmare a folosirii intenţionate a surselor de aprindere pentru a-l genera, motiv pentru care a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă în acest caz. 

În urmă cu patru zile, pompierii giurgiuveni au constatat că un alt incendiu în urma căruia au ars 110 păsări, peste două mii de baloţi de furaje, peste o tonă de grâu şi şase sute de kilograme de soia la o anexă din Gostinu a fost provocat intenţionat, şi în acest caz fiind deschis un dosar penal de distrugere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.