Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă în cazul incendiului de la Fântânele

g4media.ro
incendiu pompieri Fântânele, Prahova

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală, ambele infracţiuni din culpă, în cazul incendiului de sâmbătă după-amiază, de la un centru de încărcare butelii din localitatea Fântânele, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Prahova.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, două persoane au fost rănite în incendiu - un tânăr de 17 ani, care are arsuri pe 92% din suprafaţa corporală, şi un bărbat de 52 de ani, care a suferit arsuri pe 30% din corp, la nivelul mâinilor şi picioarelor. Ambele persoane au fost transportate de urgenţă la spital, scrie Agerpres.ro.

Citește și: BREAKING - Incendiu puternic la un centru de încărare a buteliilor/ UPDATE: 2 bărbați răniți grav

"La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent şi generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp cuprinzând 2 cisterne GPL, 20 de cuburi de carburant, un cap tractor, un autoturism. Totodată, a fost afectată întreaga locuinţă şi anexele pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp", a arătat sursa citată.

Pentru stingerea incendiului şi acordarea de ajutor medical victimelor, la faţa locului au fost mobilizate 9 autospeciale de stingere, două containere multirisc, o descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi 3 autospeciale de primă intervenţie şi comandă cu 51 pompieri, a precizat ISU Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.