Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au emis două ordine de protecţie împotriva părinţilor adolescentei care a plecat de acasă şi a fost apoi găsită într-o zonă împădurită

Inquam Photos / Octav Ganea
politie

Poliţiştii au emis două ordine de protecţie împotriva părinţilor adolescentei din Vrancea, care a plecat de acasă miercuri şi nu a mai revenit, încercând astfel să scape de agresiunile comise de mama sa şi de soţul acesteia, tatăl vitreg al adolescentei, informează News.ro.

Conform IPJ Vrancea, au fost emise două ordine de protecţie împotriva părinţilor fetei şi, totodată, a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările, in vederea stabilirii tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul.

De asemenea, au fost sesizaţi si reprezentanţii D.G.A.S.P.C. Vrancea.

În prezent, copila care a fost găsită în pădure, se află în spital, urmând ca la externare să fie preluată de specialistii DGASPC şi dusă într-un centru de plasament.

Surse din ràndul anchetatorilor susţin că adolescenta ar fi fost agresată de părinţi, personalul medical de la Saj care a preluat o pe minoră, după ce a fost găsită în pădure, constatând pe trupul acesteia echimoze atăt mai vechi căt şi produse mai recent..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.