Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au emis ordine de protecţie provizorii, în Gorj, după ce două femei au fost amenințate cu moartea

Politia Română
politia

Poliţiştii au emis două ordine de protecţie provizorii, în ultimele 24 de ore, în cazul a două femei care au fost ameninţate cu moartea de către soţ, respectiv soră, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Victor Ţuhaşu, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, duminică, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Bâlteni au fost sesizaţi de către o femeie, de 68 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că a fost ameninţată cu moartea de către soţul său.

Citește și:Monica Anisie a anunțat ÎNCHIDEREA școlilor din Capitală - MĂSURILE luate

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat, de 74 de ani, în timp ce se afla la o anexă gospodărească din comuna Bâlteni, pe fondul unei crize de gelozie, ar fi ameninţat-o cu moartea pe soţia sa, fiindu-i creată acesteia o stare de panică. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. Totodată, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului pe o perioadă de 5 zile, prin care i se interzice să se apropie de persoana vătămată la o distanţă mai mică de 150 metri", a spus Victor Ţuhaşu.

El a adăugat că, în cel de-al doilea caz, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de către o femeie, de 53 de ani, din comuna Bărbăteşti, cu privire la faptul că sora sa o ameninţă cu moartea.

"O femeie, de 51 de ani, din comuna Bărbăteşti, pe fondul consumului de alcool, ar fi ameninţat-o cu moartea pe sora sa. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare. Totodată, poliţiştii au luat măsura emiterii unui ordin de protecţie provizoriu faţă de femeie pe o perioadă de 5 zile", a mai spus Victor Ţuhaşu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.