Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au fost rupți cu bătaia, chiar în interiorul secției de către doi interlopi

politie bun

Polițiștii de la Centrul pentru Arest Preventiv din sediul IPJ Vrancea au avut parte de momente extrem de tensionate. Doi cunoscuți interlopi se aflau în arest preventiv și în tentativa de a evada au lovit mai mulți oameni ai legii. În cele din urmă, după ce mai mulți polițiști s-au mobilizat, interlopii au fost băgați în celule.

Întregul scandal a izbucnit după ce un tânăr aflat în arest preventiv a solicitat acces la toaletă. În momentul în care i s-a deschis ușa celulei, infractorul l-a luat la bătaie pe agentul de serviciu, informează Realitatea.

L-a lovit cu pumnii și a încercat să-l lovească și cu o cutie metalică aflată în apropiere. De asemenea, încă un deținut a sărit la bătaie. A intervenit și al doilea agent aflat la serviciu, încercând să blocheze ușa celulei. În același timp, polițiștii au solicitat ajutorul colegilor.

Agresorii sunt cunoscuți în Vrancea pentru problemele cu legea. Unul dintre bătăuși fusese reținut pentru omor, iar celălalt pentru comiterea mai multor furturi.

Procurorii vrânceni au preluat acest caz și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de evadare și de ultraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.