Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poliţiştii au identificat un şofer surprins când circula pe contrasens, pe A1-Este vorba despre un bărbat de 72 de ani, care avea permisul suspendat, el fiind

autostrada a10

Un bărbat de 72 de ani din judeţul Sibiu a fost găsit de poliţişti după ce a fost surprins când circula pe contrasens, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva. El avea deja permisul suspendat, fiind acum amendat şi cercetat penal, potrivit news.ro.

Potrivit IPJ Sibiu, poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au identificat şi au găsit un şofer care a fost surprins, luni dimineaţa, circulând pe A1, în zona km 245, pe contrasens.
”Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, domiciliat în Şura Mică. Din verificările efectuate de către poliţişti s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Astfel, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au deschis pe numele şoferului un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal”, a arătat sursa citată.
De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.485 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.
Măsura suspendării se va aplica după rămânerea definitivă a soluţiei dosarului penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.