Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au oprit o petrecere organizată într-o curte, în Vaslui, și i-au sancționat pe participanți

Mediafax
amenda amenzi politist

Polițiștii au oprit o petrecere organizată în curtea unei case din orașul Vaslui și i-au sancționat cu amendă sau cu avertisment pe toți participanții, inclusiv pe organizator. În total, au fost pedepsite 22 de persoane, amenzile fiind de 3.000 de lei, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Vaslui, duminică seara, polițiștii, sprijiniți de jandarmi și de polițiști locali, au oprit o petrecere organizată în curtea unui imobil, de pe strada Nicolae Milescu, din municipiul Vaslui. Organizatorului evenimentului și celor 21 de persoane participante le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 3.000 lei pentru încălcarea prevederilor legii privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citește și: SURSE Cine l-ar fi turnat pe Marcel Ciolacu la Poliție, pentru că a încălcat măsurile anti-Covid – Candidează din partea PNL la alegerile parlamentare

În ultimele 48 de ore, polițiștii din Vaslui au avut 29 de misiuni, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane. În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 226 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate, peste 207 mijloace de transport persoane și au fost legitimate peste 1.640 de persoane.

Echipele de control au depistat 514 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform legii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.