Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au ridicat droguri, arme și bani în urma a 13 percheziții făcute la locuințele unor persoane din Argeș

perchezitii

Polițiștii au ridicat, joi, droguri, arme și bani în urma celor 13 percheziții făcute la locuințele unor persoane din orașul Câmpulung, bănuite de constituirea unor grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc, anunță MEDIAFAX.

Astfel, potrivit IPJ Dâmbovița, în urma perchezițiilor au fost confiscate 30 de grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi cannabis, 2 comprimate de ecstasy, semințe de cannabis, un pistol cu gaz și cartușele aferente, deținute ilegal, mai multe arme albe, precum și aproximativ 400 de euro, 23.000 de lei, ustensile și cântare folosite la porționarea și prepararea drogurilor, mai multe telefoane mobile și cartele telefonice.

Citește și: Ambasadorul Rusiei lansează un nou atac la adresa României: 'Lideri dintre cei mai proeminenţi' falsifică istoria

Perchezițiile au vizat locuințele a 10 persoane din Câmpulung. Nouă persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 57 de ani, au fost duse la sediul DIICOT Pitești, pentru audieri.

„Din cercetări a reieșit că, din august 2019 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc și substanțe psihoactive, în municipiul Câmpulung”, au transmis polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.