Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au spart o petrecere cu 22 de participanți, într-un restaurant din județul Brăila: Organizatorul, amendat cu 3.000 de lei

O petrecerea organizată la un restaurant dintr-o comună din judeţul Brăila, la care participau 22 de persoane, a fost oprită de poliţişti, iar organizatorul a fost sancţionat cu 3.000 lei, informează luni IPJ Brăila.

Poliţiştii brăileni s-au sesizat din oficiu sâmbătă cu privire la faptul că la un restaurant de pe raza comunei Dudeşti avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Brăila, a organizat o petrecere la care participau 22 de persoane, potrivit Agerpres.

"În acest context, bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfăşurarea evenimentului fiind întreruptă", potrivit IPJ Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.