Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii 'au spart' o petrecere la Urziceni, cu amenzi: 45 de participanți au fost amendați

În cursul zilei de ieri, 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în oraș se organizează o ceremonie religioasă la care participă mai multe persoane, potrivit Mediafax.

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor trage semnalul de alarmă! Iată ce animale sunt purtătoare ale unei versiuni mutante de SARS-CoV-2 ce poate fi transmisă oamenilor

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au pus în vedere familiei care organizase evenimentul faptul că acesta contravine prevederilor legale incidente Legii 55/2020, fiind aplicată organizatorului o sancțiune în valoare de 3.000 de lei. Au fost de asemenea legitimate toate persoanele participante, și întrucât nu au fost respectate prevederile legislației pe timpul stării de alertă au fost identificate și sancționate contravențional un număr de 45 de participanți, valoarea totală a amenzilor fiind de 48.000 de lei.

În urma verificărilor tuturor persoanelor în bazele de date s-a stabilit ca niciuna nu figurează ca fiind în carantină sau izolare.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.