Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au 'spart' o petrecere pentru copii, organizată de Ziua îndrăgostiţilor: părinţii şi organizatorul, amendaţi cu peste 10.000 de lei

amenda

O petrecere privată pentru copii, organizată în Ziua îndrăgostiţilor în localitatea Dumbrăviţa, limitrofă Timişoarei, a fost surprinsă de poliţişti, părinţii fiind amendaţi cu suma totală de 9.500 de lei, iar organizatorul a primit 2.000 de lei amendă.

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Timişoara au fost sesizaţi, duminică seara, cu privire la faptul că la o locaţie de pe strada Crişurilor din localitatea Dumbrăviţa este organizată o petrecere privată de copii. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Au fost legitimaţi 19 părinţi, cărora li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale conform Legii nr. 55/2020, în valoare de 9.500 de lei. De asemenea, organizatorul evenimentului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 lei, arată un comunicat al Poliţiei Timiş, remis, luni, AGERPRES.

Citește și: Omul lui Ion Iliescu încă face parte din Guvern! Ajuns la 72 de ani, e șef peste Culte în Cabinetul Cîțu

Comuna Dumbrăviţa se află pe locul al treilea în rândul localităţilor cu cea mai mare rată de infectare SARS-CoV-2 din judeţul Timiş, de 7,86 la mia de locuitori, aceasta fiind în luna ianuarie în carantină pentru trei săptămâni.

În perioada 13-14 februarie, peste 500 de forţe de ordine au acţionat pe raza judeţului Timiş, pentru verificarea respectării măsurilor şi interdicţiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Au fost verificate 172 de societăţi comerciale şi 144 de mijloace de transport persoane, dintre care 80 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 4.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 676 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 241.800 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.