Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Polițiștii au tras focuri de armă pentru a opri un șofer beat și fără permis

Poliţiştii argeșeni au tras focuri de armă pentru a prinde un șofer care a refuzat să oprească la semnalele lor. Șoferul era beat și nu avea permis de conducere.

Duminică după-amiază, polițiștii din Curtea de Argeș au încercat să oprească o mașină pe DN 7C, în localitatea Albeștii de Argeș. Șoferul a continuat să conducă, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului și au fost tras focuri de avertisment în plan vertical și asupra roților, informează Mediafax.

Autovehiculul a fost oprit în Curtea de Argeș după ce o roată s-a dezumflat, fără a rezulta rănirea unor persoane sau alte pagube materiale, precizează IPJ Argeș.

„Bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost imobilizat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, din primele verificări stabilindu-se că cel în cauză, bărbat de 41 de ani, din Câmpulung, nu deține permis de conducere. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată sursa citată.

În mașină mai erau, în afară de șofer, alți doi bărbați, precum și o femeie și un copil, toți fiind conduși la sediul poliției pentru cercetări.

Se va întocmi dosar penal pentru conducere fără drept și sub influența alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.